Miodrag Danilović
predsjednik Upravnog odbora WVP a.d. Banja Luka

Rođen je 31. 3. 1966. godine u Mrkonjić Gradu i po zanimanju je diplomirani ekonomista. Tokom dugogodišnje karijere u oblasti osiguranja pohađao je brojne specijalizovane obuke i seminare iz oblasti menadžmenta, prodaje osiguranja, vještina komunikacije i retorike u Austriji, Srbiji ,Hrvatskoj i Makedoniji. Učestvovao je u formiranju i rukovođenju prodajnih mreža u BiH i regionu.

Od 1997. godine je radio kao konsultant za WVP-Versicherungs-Vermittlungs GmbH Graz, a od 2004. je zaposlen u Društvu za zastupanje u osiguranju WVP a.d. Banja Luka, gdje je trenutno na poziciji predsjednika uprave društva. Kao iskusan rukovodilac, sa istorijom dobrih poslovnih rezultata u oblasti prodaje osiguranja, jedan je od najuspješnijih u grupaciji WVP GmBH Graz.

U portfelju u BiH i regionu ima preko 30 000 klijenata. Učestvovao je u brojnim obukama saradnika WVP Group i držao edukacije iz oblasti osiguranja, investicionih fondova, prodaje i vještina komunikacije. Posjeduje ovlašćenja za obavljanje poslova za zastupanje u osiguranju izdata od strane Agencije za osiguranje Republike Srpske, u registru zastupnika pod brojem RZ-1-027/07, i Narodne Banke Srbije pod brojem 1278 NBS, te položen stručni ispit za brokera u osiguranju pod brojem 05-516-95-2/14 i 05-516-95/14 od 16.06.2014.godine.

Posjeduje i ovlašćenja za obavljanje poslova posrednika i zastupnika u prodaji investicionih jedinica izdata od strane društava za upravljanje investicionim fondovima WVP FUND MANAGEMENT AD Beograd i Banja Luka.