Drugi “Dani osiguranja Republike Srpske ” – DORS 2023

Udruženje društava za osiguranje Republike Srpske sa ponosom najavljuje drugu konferenciju “Dani osiguranja Republike Srpske – DORS 2023”, koja će se održati 19. i 20. oktobra 2023. godine u Etno selu “Stanišići” nadomak Bijeljine.

DORS 2023 će okupiti stručnjake, lidere industrije i istaknute govornike iz oblasti osiguranja, kako iz Republike Srpske, tako i iz regiona. Konferencija će pružiti jedinstvenu platformu za razmjenu znanja, iskustava i najnovijih trendova u sektoru osiguranja.

Više od 20 predavača će se fokusirati na aktuelne teme u industriji osiguranja učešćem na četiri panela.

Na panelu „Tržište osiguranja u Republici Srpskoj i regionu – sličnosti i razlike“ će se analizirati trenutno stanje tržišta osiguranja u Republici Srpskoj i regionu, istražujući sličnosti, razlike i perspektive za budući razvoj.

Panel „Kanali prodaje i uloga posrednika na tržištu osiguranja Republike Srpske“ će istražiti ulogu i uticaj posrednika na tržište osiguranja u Republici Srpskoj.

Pojava superćelijskih oluja i uticaj na sektor osiguranja“ je panel koji će ukazati na klimatske promjene koje se ubrzano odvijaju i analizirati njihov uticaj na industriju osiguranja.

Na četvrtom panelu „Izmjene regulatornog okvira u sektoru osiguranja i njegov uticaj na tržište osiguranja Republike Srpske“ vidjećemo kako  promjene u zakonodavstvu mogu značajno uticati na industriju osiguranja.

Na “DORS 2023” očekuje se prisustvo vrhunskih predavača iz zemlje i regiona, koji će podijeliti svoja stručna znanja i iskustva s učesnicima konferencije. Ovo je prilika za profesionalce iz industrije osiguranja da se informišu o najnovijim trendovima, uspostave korisne kontakte i doprinesu daljem razvoju sektora osiguranja u Republici Srpskoj.

Više informacija o konferenciji možete potražiti na zvaničnoj web stranici www.osiguranjers.com