O nama

Udruženje društava za osiguranje Privredne komore Republike Srpske osnovano je 21. decembra 2009. godine.

Osnovni cilj Udruženja je zastupanje i promocija zajedničkih interesa struke pred državnim i drugim tijelima, razvoj i unapređenja tržišta osiguranja, te širenje i podizanje kulture osiguranja u skladu s opštim značajem društvene i privredne funkcije osiguranja.

U skladu sa gore navedenim Udruženje društava za osiguranje Privredne komore Republike Srpske  2022-e godine je odlučilo da po prvi put organizuje Dane osiguranja Republike Srpske (DORS) sa ciljem iznalaženja rješenja za izazove sa kojima se susreću društva za osiguranje u toku svog poslovanja. DORS je trajao dva dana kroz stručnu konferenciju i neformalna druženja.

Centralni  događaj DORS-a bila je konferencija pod nazivom “Izazovi u sektoru osiguranja u doba globalne neizvjesnosti”, a koja će kao i svaki uspješan poslovni događaj omogućiti razmjenu znanja, iskustava, poslovnih ideja, kao i ostvarivanje novih poslovnih kontakata.

Ove godine Udruženje je donijelo odluku da se DORS 2023 održi u Bijeljini 19. i 20. oktobra 2023 godine.

Na DORS-u 2023 okupićemo vodeće stručnjake iz područja osiguranja i povezanih industrija i fokus će biti na aktuelnim temama i izazovima sa kojima se osiguravajuće kompanije susreću, kao i na inovacijama i tehnološkom napretku u oblasti osiguranja.

DORS 2023

Konferencija je prilika za razmjenu znanja, iskustava i novih ideja, te je namijenjena svima koji se bave osiguranjem i žele pratiti najnovije trendove i inovacije.

Pored stručnjaka i donosilaca odluka koji pripadaju sektoru osiguranja, naš cilj je i da sve druge važne aktere, a koji utiču na naše poslovanje, upoznamo sa glavnim izazovima sa kojima se susreće industrija osiguranja. Pod drugim akterima podrazumjevamo predstavnike  institucija koje regulišu sektor osiguranja, stručnu i akademsku javnost, predstavnike kako domaćih, tako i regionalnih i međunarodnih asocijacija, finansijskih institucija, medija i sl.

Uz Udruženje društava za osiguranje Privredne komore Republike Srpske, tehnička organizacija ove Konferencije je povjerena agenciji BAM consult d.o.o.

ORGANIZACIONI ODBOR:

Bojan Popović

Predsjednik Skupštine Udruženja društava za osiguranje Privredne komore Republike Srpske

Valentino Janković

Potpredsjednik Skupštine Udruženja društava za osiguranje Privredne komore Republike Srpske

Siniša Kurteš

član Udruženja društava za osiguranje Privredne komore Republike Srpske

Borislav Doder

član Udruženja društava za osiguranje Privredne komore Republike Srpske

Milenko Mišanović

član Udruženja društava za osiguranje Privredne komore Republike Srpske

Sponzori

Medijski pokrovitelji

Gdje se održava?

19. oktobar 2023. Koktel dobrodošlice (kamin sala hotela Ras)

20. oktobar 2023. Konferencija - Hotel Ras (sala Moskva)

20. oktobar 2023. Svečana večera - Hotel Ras